PCR Test met reiscertificaat

Mensen kunnen verschillende redenen hebben voor het doen van een coronatest. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat zij last hebben van klachten die mogelijk veroorzaakt worden door het coronavirus, maar er zijn nog een hoop andere redenen voor het doen van een coronatest. Als je bijvoorbeeld naar het buitenland moet voor een noodzakelijke reis, moet je een reisverklaring hebben. Het is niet moeilijk om een reisverklaring te krijgen. Eigenlijk hoef je enkel een PCR-test bij een commerciële teststraat te doen waarvan de uitslag negatief is. Deze coronatest moet dan minder dan 72 uur voordat je vertrekt afgenomen zijn.

Waar kun je een coronatest voor je reisverklaring doen?

Als je een reisverklaring nodig hebt, is het niet mogelijk om deze aan te vragen met een coronatest van de GGD. Je moet een negatieve PCR-test kunnen aantonen, maar de teststraat moet je ook helpen bij het aanvragen van de reisverklaring. De GGD doet dit niet en daarom is het alleen mogelijk om een PCR-test met reiscertificaat te krijgen als je je laat testen bij een commerciële teststraat. Het is wel van belang dat je rekening houdt met de regels rondom het doen van een test. Deze moet minder dan 72 uur voor het vertrek zijn afgenomen, als dit niet het geval is, is de test niet geldig. Je kunt bijvoorbeeld op het moment dat je de reis aan het plannen bent al een datum prikken voor de PCR-test.

Een afspraak maken bij een commerciële teststraat

Wanneer je een reis aan het plannen bent, is het van belang om direct een moment voor de PCR-test in Ermelo te kiezen. Je kunt dan alvast een afspraak maken bij de commerciële teststraat in Harderwijk zodat je zeker weet dat je niet ver hoeft te reizen voor de coronatest.

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Hier - Koop Vandaag je pcr-test!☝

Een PCR-test in Biddinghuizen

Om te voorkomen dat het coronavirus zich sneller door ons land verspreidt, is het slim om een coronatest in Biddinghuizen te doen als je last hebt van klachten. De …

Een coronatest in Ermelo

Je laten testen op corona kan op verschillende manieren en op verschillende testlocaties in Gelderland. Het is verstandig om je altijd, als je klachten hebt, te laten testen op …