Harderwijk

Heb je coronaklachten en woon je in Harderwijk? Dan is het voor jou heel gemakkelijk om je te laten testen. Je kunt dan namelijk naar de commerciële teststraat in Harderwijk gaan als je een PCR-test of een sneltest wilt doen. Dit is voor mensen uit Harderwijk ideaal aangezien zij hierdoor niet ver hoeven te reizen om een coronatest te doen. Het is vooral handig dat je verschillende mogelijkheden hebt bij de commerciële teststraat in Harderwijk. Je kunt hier namelijk terecht voor verschillende soorten coronatests.

Soorten coronatests

Je kunt bij de teststraat in Harderwijk om verschillende redenen laten testen. Bij de GGD is het enkel mogelijk om je te laten testen als je in contact bent geweest met iemand die besmet is of als je zelf klachten hebt. Als je naar de commerciële teststraat in Harderwijk gaat kun je je ook laten testen als dit niet het geval is. Mensen die naar het buitenland willen reizen moeten een PCR-test doen om aan te tonen dat zij niet besmet zijn met het coronavirus. Dit kun je enkel bij een commerciële teststraat laten doen. Het is ook mogelijk om een sneltest te doen waardoor je na ongeveer 15 minuten weet of je besmet bent of niet.

Sneltest in teststraat Harderwijk

Als je niet naar het buitenland wilt reizen, maar een coronatest wilt doen om te weten of je besmet bent met het coronavirus, is het slim om een sneltest te doen. Bij een coronatest van de GGD kan het lang duren voordat de uitslag bekend is. Dit duurt in sommige gevallen wel 48 uur. Je moet in quarantaine totdat de uitslag van de coronatest bekend is. Als je liever niet in quarantaine gaat om op de uitslag te wachten kun je een sneltest in Harderwijk doen zodat je snel weet of je besmet bent.

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Hier - Koop Vandaag je pcr-test!☝