Coronatesten

Er zijn verschillende soorten coronatesten waar je uit kunt kiezen als je last hebt van coronaklachten. Het is aan jou om te beslissen welke testmethode het best bij jou past. Je kunt ervoor kiezen om een PCR-test te doen, maar ook een sneltest is een optie. Als je ervoor kiest om een PCR-test te doen, heb je de keuze uit een commerciële teststraat of een teststraat van de GGD. Bij de GGD hoef je niet te betalen voor een test, maar je mag je alleen laten testen als je last hebt van klachten en je moet vaak lang wachten tot je aan de beurt bent.

Commerciële teststraat

In een commerciële teststraat kun je zowel een sneltest als een PCR-test doen. Een PCR-test en een sneltest worden op dezelfde manier afgenomen, maar de manier waarop wordt gekeken wat de uitslag is is wel verschillend. Daarom duurt het bij een sneltest veel minder lang voordat bekend is of je besmet bent met het coronavirus. Het duurt namelijk niet langer dan 20 minuten voordat de uitslag bekend is. Bij een PCR-test kan dit wel een dag duren. Meestal duurt het bij een commerciële teststraat echter niet zo lang.

PCR-test met reisverklaring

Er zijn verschillende redenen om een coronatest te doen. Als je naar het buitenland wilt reizen, moet je bijvoorbeeld een reisverklaring hebben. Om een reisverklaring te krijgen moet je een negatieve PCR-test kunnen aantonen. Deze mag niet meer dan 72 uur voor de reis afgenomen zijn. Daarom is het van belang om dit goed te plannen. Het is niet mogelijk om een reisverklaring aan te vragen met een test bij de GGD aangezien de teststraat de reisverklaring voor je moet regelen.

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Hier - Koop Vandaag je pcr-test!☝

Coronatest in Putten

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder kan verspreiden. Je kunt dit natuurlijk niet in je eentje voorkomen, maar hoe …

Een PCR-test in Biddinghuizen

Om te voorkomen dat het coronavirus zich sneller door ons land verspreidt, is het slim om een coronatest in Biddinghuizen te doen als je last hebt van klachten. De …